SKORPEDSVÄGEN 44 - 895 97 SKORPED
(+46) 070 - 256 78 03
info@toriro.se

TJÄNSTER

EFFEKTIVA LÖSNINGAR.

Vi arbetar på hela den svenska marknaden med kvalificerade installationer inom el, kraft, teleteknik och optofiber. Tack vare vår breda erfarenhet ger vi våra kunder goda tekniska lösningar som bidrar till ökad effektivitet, säkerhet och god ekonomi.

INDUSTRIELL ELEKTRICITET.

Vi erbjuder projektering, projektledning, design, installation samt driftsättning av stora som små el- och kommunikationsnät inom industrin. Vi strävar alltid efter att färdigställa våra projekt inom tidsplanen, med förväntat resultat och avtalad kvalitet.

FÖRNYBAR ENERGI.

Vi erbjuder projektering, projektledning, design, kabelförläggning samt driftsättning av el och kommunikationsnät i nordiska vindkraftparker. Vi har en gedigen referenslista med nöjda och återkommande kunder inom den förnybara sektorn.

LYSANDE KOMMUNIKATION.

Vi erbjuder design, projektering, installation, testning samt driftsättning av högpresterande kommunikationsnät inom industrin och energisektorn. Med innovativa lösningar tillsammans med våra samarbetspartners optimerar vi installation och driftsättning av ert nät.

INTRESSERAD?

Kontakta oss gärna för mer information.